Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Συνέντευξη στο Viberated.com // Επισημάνσεις & Νέα του ΡενεΓΚΕΗΝΤ

Το φιλόξενο Viberated.com και ο Ksts Pxrs μου πήραν μια συνέντευξη στα τέλη του Νοέμβρη.
Μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας εδώ.
Δυστυχώς λόγω της έκτασης της και της περιόδου που δόθηκε δεν περιλαμβάνει μερικές πληροφορίες ακόμη.

Συνοπτικά, ο δίσκος X έχει διαθέσει τα περισσότερα αντίτυπά του και εξαντλείται. Το πήρα χαμπάρι μάλιστα αφότου βγήκε η συνέντευξη και αποτελεί σχεδόν σοκ. Σας ευχαριστώ. Μπορείτε να τον παραγγείλετε με μήνυμα στο e-mail στο renegade.gcl@gmail.com ή μέσω bandcamp στο renegadeinstruments.bandcamp.com .
Μιλώντας για το δίσκο, η παραγωγική διαδικασία όντως έγινε μέσα από τον τρόπο που περιγράφει η συνέντευξη αλλά επίσης χρειάστηκαν ένα πικάπ Vestax PDX, ένας μείκτης Korg KM-202 και τα εφφέ του, και φυσικά ένα MPC Element για τη live ενορχήστρωσή/εκτέλεση του δίσκου.  
Ρόλο επίσης έπαιξαν και αρκετοί λιγότερο ή περισσότερο περίεργοι δίσκοι βινυλίου όπως ένα single του Fat Joe, ένα LP του Vangelis που είχε φέρει το Βδέλυγμα σπίτι μου(από το δίσκο αυτόν πήρα, μεταφορικά, μια κλανιά με βάση την οποία έγινε η σύνθεση του τελευταίου κομματιού του δίσκου) και ο δίσκος με την πρώτη εμφάνιση των Monty Python στις ΗΠΑ έχει χρησιμοποιηθεί κατα κόρον στα cuts. 
Έπειτα από την κυκλοφορία του δίσκου, έχω φτιάξει περίπου 15 πράματα που είναι σχετικά τελειωμένα. Αυτά είναι 4 beats που έχουν πάει σε γενικά άμεσους ή πλέον άμεσους συνεργάτες και φίλους, 2 τραγούδια δικά μου, μια δημιουργία που προόριζα για χριστουγεννιάτικο τραγούδι και το "έκλεψε" ο Sonder για να το κάνει κομμάτι μάλλον με το Βδέλυγμα, 1 remaster του sountrack του μικρού μήκους φιλμ Αύριο 11 που κυκλοφορεί(το soundtrack, η ταινία σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμη), δυο ή μία παραγωγές και Scratch σε ένα κομμάτι στο EP του Αόρατου Εχθρού και φυσικά αρκετή παραγωγική δουλειά στο μελλοντικό προς το παρόν ντουέτο project των Βδέλυγα & Sonder. Έχω τη συνολική μίξη και μαστερ στο Ep του Αόρατου Εχθρού ενώ ξεκινάει σιγά σιγά η ηχογράφηση των Scratch και η μίξη του δίσκου του Sonder. Τέλος αλλά πιο κοντά από όλα, συμμετέχω στον πρώτο solo δίσκο του Φρανκ(Manifestothelabel) με πλήκτρα σε ένα κομμάτι και με τη μίξη(μαζί με το Βδέλυγμα) και το μαστερ σε ένα κομμάτι του. Κυκλοφορεί σε όλες τις βασικές μουσικές πλατφόρμες το Σάββατο 4 Μάρτη και είναι υπέροχος(ήταν και χωρίς να συμμετέχω).

Όπως καταλαβαίνετε, 
οι καλλιτέχνες της εργατικής τάξης μπορεί να μη πάμε στον παράδεισο, 
αλλά δε θα πάμε και στην κόλαση που μας θέλανε. 
Παραείμαστε παραγωγικοί για να βράσουμε σε τέτοια καζάνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: