Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Περιοδεία στην Κρήτη, για την παρουσίαση/προώθηση του Κρέμα EP του Βδελύγματος

Το γράφω έτσι γιατί αυτό είναι η περιοδεία. Ξέρετε οι περιοδείες στην Ελλάδα, τουλάχιστον αυτές που ξέρει ο περισσότερος κόσμος, είναι συνήθως συνδεδεμένες με το άγρυπνο, αετίσιο θα έλεγε κανείς(κανείς όντως), κυνηγητό των δημοτικών και μη φεστιβάλ μουσικής από τους "έντεχνους". By the way που λένε και στην ταράτσα μου, η μεγαλύτερη μουσική πρόοδος στην Ελλάδα, πέρα από το ότι το χιπ χοπ είναι ποπ επιπέδου μουσική στη νεολαία(ναι, πρόοδος είναι), πρέπει να είναι το σε πόσο μεγάλο ποσοστό κόσμου η έννοια "έντεχνος" ηχεία πια υποτιμητικά. Σε μια περίοδο περίπου βδομάδας λοιπόν, θα επισκεφτούμε 3 πόλεις της Κρήτης (και μια της Αιτωλοακαρνανίας) για συναυλίες (πακέτο με πάρτυ) με βασικό κομμάτι τους την παρουσίαση του Κρέμα EP από το Βδέλυγμα.

Το είχαμε ξανακάνει με την κυκλοφορία του Ρεμπελ και βασικός στόχος είναι να το κάνουμε στο ίδιο και μεγαλύτερο εύρος (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κομοτηνή, Γιάννενα, Λάρισα ίσως) ολοκληρώνοντας το tour στην ουσία το Σεπτέμβρη. Επίσης, στόχος είναι να γίνει το ίδιο με/για την κυκλοφορία του solo δίσκου του Sonder στο τέλος της χρονιας/αρχή της άλλης.

Με τον δίσκο μου που θα κυκλοφορήσει 28 Οκτώβρη για να τιμήσω το ότι πέφτει Παρασκευή, και θα ονομάζεται X, εκτός αν απλά του αλλάξω 6 ονόματα μέχρι να βγει σαν αυτόν, ανοίγει μια φάση που ονομάζεται Label. Το σίγουρο είναι ότι θα φτιάξουμε ένα ωραίο ανεξάρτητο label που θα έχει για αρχή roster κάποιους καλλιτέχνες καθόλου έκπληξη και στη συνέχεια ελπίζουμε να έχει κάποιους/ες κάπως έπληξη και στη συνέχεια κάποιους/ες που θα μας εκπλήξουν. Δε με ρώτησε κανείς/μια σας αλλά γενικά ο στόχος του label θα είναι να φροντίζετι οτιδήποτε περιλαμβάνει μια κυκλοφορία δίσκου:δημιουργία, εκτέλεση, μιξη/μαστερ, κυκλοφορία, διανομή, tour παρουσίασης, αμοιβή για τον καλλιτέχνη για όλα αυτά. Αυτό το τελευταίο μη το περάσετε αβίαστα. Δεν υπάρχει μεγάλη ή σχετικά μεγάλη εταιρία πια που να πληρώνει καλλιτέχνες πριν γεμίσουν έστω μια μεγάλη μουσική σκηνή.

Οπότε ναι, το πλάνο είναι να βγάλουμε άλλους δυο δίσκους στο επόμενο εξάμηνο χονδρικά.

Η συνταγή τουλάχιστον με βάση τις κριτικές, τα lives και το μεταξύ μας κομπολόι δείχνει να μπορεί να δουλέψει.


Οπότε δείτε και πάλι αναλυτικά τα του tour μας:

*event για Ηράκλειο οσονούπω
Ρέθυμνο:
www.facebook.com/events/1378551878838641/

Χανιά:
www.facebook.com/events/545564172295549/







Δεν υπάρχουν σχόλια: